vineri, 18 iunie 2021

Credit ipotecar pentru investitii imobiliare la domiciliu. Aplica online!

Credit ipotecar pentru investitii imobiliare la domiciliu. Aplica online!

Bancile doresc sa ofere servicii atat de consultanta cat si de contractare direct la domiciliul clientilor, existand o lege in acest sens care asteapta sa fie aprobata. Majoritatea produselor inclusiv de creditare vor putea fi contractate direct la domiciliu sau prin aplicatiile oferite de banca. Prin acest lucru se incearca diminuarea timpului de acordare dar si minimalizarea documentelor necesare si al aprobarilor.

Din pacate momentan creditele ipotecare sunt imposibil de contractat 100% la domiciliu deoarece necesita semnarea in fata unui notar public. Se lucreaza si la o platforma in acest sens insa datorita complexitatii necesare de securizare, acest lucru va dura cativa ani probabil. Interesul bancilor este maxim deoarece prin acest sistem vor putea vinde mult mai repede produsele si vor putea selecta mai usor clientii potriviti.

APLICA PENTRU UN CREDIT ACUM, ONLINE. CLICK: http://biroucredit.ro/blog-biroul-de-credit/top-credite-restantieri-2021-cu-istoric-negativ-in-biroul-de-credit/

CREDIT RESTANTIERI 2021 | IMPRUMUT RAUPLATNICI | CREDIT CU ISTORIC NEGATIV | CREDIT CU BULETINUL 2021



Share This

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Broker de credite, solutii de creditare , APLICA ONLINE !
Partener autorizat SolutieCredit.Ro